Vitamin C Serum

29 

Përshkrimi

Serum hidratues dhe antikosidues per te gjitha llojet e lekurës.

Veprimi: Një serum i stabilizuar me vitaminë C me glukozë (AA2G) që ka një mekanizëm veprimi që ofron stabilitet dhe efektivitet të lartë. Kur forma specifike e vitaminës vjen në kontakt me lëkurën, enzima a-glucosidase në lëkurë, “ndan” AA2G dhe lë të lirë Vitaminën C. AA2G rrit sintezën e kolagjenit në fibroblaste, redukton diskolorimet, eritemën dhe edemën, si dhe rrudhat dhe linjat fine. Hidraton dhe ndihmon në përmirësimin e lëkurës me papërsosmëri, rikthen një shkëlqim të shëndetshëm, rigjeneron gjithë kompleksitetin. Ideal për parandalimin e photo-aging.

Përdorimi: Apliko disa pika në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: Vitamin C (AA2G) 1%.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet