Vitamin B Complex Serum

32 

Përshkrimi

Serum qetësues me kompleksin e vitaminës B, për lëkurë të irrituar dhe sensitive.

Veprimi: Një serum koktej i kompleksit të vitaminës B me veprim të fortë anti-inflamator dhe anti-irritim. B3 ndihmon në riparimin e papërsosmërive të lëkurës (rrudha, akne dhe rosacea) dhe ofron homogjenitet dhe shkëlqim. B6 ka veti rigjeneruese dhe anti-inflamatore dhe kontribuon në trajtimin e dermatitit seborrhoeic. Kompleksi Multi B (B1, B2, B3, B5, B6, B12) ndihmon fiziologjinë e përgjithshme të lëkurës. Është zgjeruar me Redyless dhe Panthenol dhe redukton skuqjen dhe pikat e kuqe.

Përdorimi: Apliko disa pika në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: Vitamin B6 (Pyridoxine)0. 5% , Vitamin B3 (Niacinamide) 1% ,Multi B Complex (B1-B2-B3-B5-B12) 2%,Panthenol 3.75%, Redyless 2%.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

sensitive