The personal professional concept

“The reason I sign on these cosmetics is not a desire for fame. Behind this signature there is a message. A personal dialogue. When I am at the lab researching and developing a new formulation, I see before me the needs of each person individually, as if I am about to create a personal line of skincare.”

Ioulia Armagou, Chemist

Rreth nesh

Në një periudhë kur gjithçka është jopersonale dhe e industrializuar, vendosëm të bëhemi një kompani e personalizuar. Kjo bëhet e qartë jo vetëm nga përkushtimi personal i themeluesve të saj në kërkimin dhe formulimin e kozmetikës, por dëshmohet edhe nga linjat tona të produkteve.

Produktet Tona

Juliette Armand sjell një gamë të gjerë produktesh, me mbi 120 kode për përdorim personal. Shikoni më poshtë gjithçka ju ofrojmë për përmbushjen e nevojave tuaja kozmetologjike.

Kategoritë

Follow Us On Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.