Brightening Serum

37 

Përshkrimi

Serum ofron shkëlqim dhe zbardhim, i përshtatshëm për lëkurën me probleme pigmentimi dhe njolla.

Veprimi: Një serum që përmban Asyntra, Acid gallik, Acid phytic, Vitaminë C, Rumex dhe licorice, përbërësit që ofrojnë një ton uniform të lëkurës. Efekti sinergjik i përbërësve, synon të frenojë enzimën Tirosinazë, që është përgjegjëse për prodhimin e melaninës, ashtu si dhe synon rritjen e aktivitetit antioksidues që forcon mekanizmin mbrojtës të qelizave nga kushtet inflamatore që shkaktojnë spote të pigmentuara. Redukton njollat, dhe pigmentimin dhe lëkura rifiton një ton uniform dhe shkëlqim.

Përdorimi: Apliko disa pika në lëkurë të thatë dhe masazhoje derisa të absorbohet. Mund të përdoret dhe gjatë ditës për një kujdes parandalues.

Ingredientët kryesorë: Asyntra, Rumex Extract, Ascorbic Acid (Tyrostat), Licorice Extract, Phytic Acid, Gallic Acid, A-Bisabolol.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet