Aloe Vera Serum

26 

Përshkrimi

Serum qetësues, hidratues për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ai hidraton dhe lehtëson irritimin e lëkurës dhe inflamacionet. Një serum me ekstrakt shumë të përqendruar të Aloe Vera me veprim qetësues dhe hidratues. Aloe është një koktej i shkëlqyer natyror që përmban vitamina C dhe E, enzima, aminoacide dhe mbi 200 substanca të tjera të dobishme. Ndihmon gjithashtu në rikonstruktimin qelizor dhe shërimin e dëmtimeve të lëkurës.
Rekomandohet për lëkurë të ndjeshme dhe të irrituar.

Përdorimi: Apliko disa pika në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredienët kryesorë: Aloe Vera 30%.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

sensitive, të gjitha llojet