Hydra Bonding Serum

29 

Përshkrimi

Serum hidratues, qetësues i formuluar posaçërisht për temperatura jashtëzakonisht të ulëta dhe kushtet e thatësirës. Për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ai përmban ANTARCTICINE (glycoprotein) dhe PENTAVITIN që mbrojnë lëkurën në sinergji me dy lloje të acidit hialuronic (HMW & XSMW), që rrisin rezervat e ujit të lëkurës dhe reduktojnë humbjen transdermale të ujit. Gjithashtu, përmban DERMASOOTH, një përzierje të ekstrakteve bimore dhe panthenol, që redukton skuqjen e shkaktuar nga irritimet dhe inflamacionet dhe për të mbrojtur barrierën e lëkurës. Shumë i përshtatshëm për kushtet e thatësisë së lartë në kabinën e aeroplanit.

Përdorimi: Apliko disa pika në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: HMW Hyaluronic Acid 0,1%, XS Hyaluronic Acid 0.1%, Pentavitin 5%, Antarcticin 1%, Dermasooth 1.5%, Arginine, Panthenol.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet