Collagen Elastin Serum

27 

Përshkrimi

Serum i fortë, hidratues për lëkurë normale dhe të thatë.

Veprimi: Një serum me përbërje të elastinës së hidrolizuar dhe kolagjenit detar. Kolagjeni dhe elastina përbëjnë shumicën e proteinave të lëkurës dhe janë përgjegjëse për qëndrueshmërinë, tonicitetin dhe elasticitetin e saj, duke ndihmuar rigjenerimin e qelizave të lëkurës. Biosinteza dhe funksionaliteti i fibrave të kolagjenit dhe elastinës zvogëlohet
me kalimin e kohës, duke rezultuar në linja fine, rrudha dhe relaksim të lëkurës. Serumi forcon rezervat e kolagjenit
dhe elastinës, mban ujin dhe rrit nivelin e lagështisë së lëkurës.

Perdorimi: Apliko një sasi të vogël në lëkurë
të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: Elastin Marine 2% , Marine Collagen 10%.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

e thatë, normale