Provital D3 Serum

38 

Përshkrimi

Serum me funksion mbrojtës për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Provitamina D e cila derivon nga
fermentimi bakterial (Biofermentimi)
ofron efekte të shumta në lëkurë.
Ajo rrit funksionin e barrierës së lëkurës,
ka veprim antimikrobik në lëkurë dhe e
mbron atë nga irritimi i shkaktuar nga
rrezatimi UV.
Rekomandohet dhe për dermatitin atopik dhe ekzemën.

Perdorimi: Apliko një sasi të vogël në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: Provital D3 3%.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet