Vitality Cream Mask

22 

Përshkrimi

Krem-maskë rigjeneruese, që lihet në fytyrë, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ajo hidraton, rinovon dhe forcon strukturën e lëkurës. Një maskë e pasur, me konsistencë të imët. Kombinimi i Avocado Oil dhe Phytodermina hidratojnë dhe forcojnë lëkurën. Ekstraktet e algave Spirulina rrisin aftësinë e qelizave për të lidhur oksigjenin dhe vitaminat E, C dhe F. Përforcuar me kompleksin e vitaminës B (B1, B2, B3, B5, B12), kjo maskë rikthen fiziologjinë e lëkurës.

Përdorimi: Aplikoje, lejoje të thahet si një krem dhe mos e hiq. Mund të përdoret gjithashtu si krem nate.

Ingredientët kryesorë: Avocado Oil, Vitamin Complex E-C-F, Phytodermina Lifting, Multi B Complex (B1 – B2- B 3- B5 – B12),Spirulina Extract.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet