Charcoal Detox Mask

28 

Përshkrimi

Maskë pastruese detoksifikuese për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ajo heq papastërtitë dhe sebumin e tepërt nga lëkura. Ofron një pamje të ndritshme dhe të rinovuar. Një maskë balte që kombinon qymyr aktiv me dru bambuje dhe ekstrakt brokoli. Qymyri i aktivizuar ka vetinë të absorbojë minerale, toksina dhe substanca të tjera të dëmshme nga lëkura. Ndihmon në heqjen e qelizave të vdekura të lëkurës dhe detoksifikimin qelizor. Përveç kësaj, stimulon rritjen qelizore dhe ndihmon në zbutjen e lëkurës. Brokoli i ofron asaj një efekt të fuqishëm antioksidues dhe detoksifikues dhe e mbron atë nga papastërtitë dhe faktorët e stresit mjedisor.

Përdorimi: Apliko një shtresë të trashë, lejoje të thahet dhe hiqe me ujë.

Ingredientët kryesorë: Active Charcoal, Brocoli Extract, Kaolin, Bentonite.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet