Mud Heilmoor Mask

24 

Përshkrimi

Maskë rigjeneruese, freskuese dhe shkëlqyese për lëkurën normale, të kombinuar dhe të yndyrshme.

Veprimi: Rinovon, forcon strukturën e lëkurës dhe lë lëkurën me një shkëlqim tës hëndetshëm. Një maskë që përmban baltë me veti shëruese, plankton extract dhe biomasa detare që aktivizojnë sisteme enzimatike të lëkurës dhe e rivitalizojnë atë. Lehtëson lëkurën nga irritimet dhe përmirëson shkëlqimin e saj.

Përdorimi: Apliko një shtresë të trashë, lëre të thahet pjesërisht, masazhoje dhe hiqe me ujë.

Ingredientët kryesorë: Mud Thermal Heilmoor,Thalaton, Allantoin, Kaolin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

e yndyrshme, mikse, normale