Lifting Mask

28 

Përshkrimi

Maskë intensive për tërheqjen e fytyrës dhe qafës për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Forcon lëkurën dhe përmirëson cilësinë e saj, duke e bërë lëkurën të ndihet “e tendosur”. Një maskë e specializuar, që tonifikon dhe rindërton lëkurën. Ajo përmban Matrixyl 3000 e cila stimulon prodhimin e kolagjenit, fibronektinës dhe acidit hialuronik në fibroblaste, duke bërë zbutjen e rrudhave dhe tërheqjen e lëkurës. Menthol i jep lëkurës një ndjesi freskie dhe rigjenerimi.

Përdorimi: Apliko një shtresë të trashë, lejoje të thahet dhe hiqe me ujë.

Ingredientët kryesorë: Matrixyl 3000, Liftessence, Drieline, Vitamin A-E, Red Clay, Menthol, Allantoin, Kaolin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet