Thermoslim Gel

27 

Përshkrimi

Xhel me nxehtësi me performancë të lartë për trupat me celulit dhe dhjam lokal.

Veprimi: Kombinimi i vasodilatatorit të fuqishëm Methyl Nicotinate (ester i vitaminës B) me Capsicum të nxehtë arrin zgjerimin kapilarëve, rritjen e mikroqarkullimit dhe hiperemisë në epidermë. Kompleksi i ekstraktit të jodit (Iododrate) dhe ekstraktet e dredhëzave dhe ruskusit intensifikojnë mikroqarkulimin e indeve dhe rezultojnë në dekongjestionimin dhe aktivizimin e menjëhershëm të proçesit të lipolizës.

Përdorimi: Masazhoje në lëkurë derisa
të absorbohet.

Kundraindikacione: Nuk rekomandohet për personat që kanë probleme me qarkullimin e gjakut.

Ingredientët kryesorë: Methyl Nicotinate, Ivy Extract, Ruscus Extract, Prosveltyl, Iodotrat.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet