Lipout Shape Cream

33 

Përshkrimi

Një krem multi-sinergjik për trupat me celulit dhe dhjam lokal.

Veprimi: Përmirëson pamjen e lëkurës me celulit, duke e lënë atë të butë dhe të hidratuar. Kombinon veprimin e Lipout (origjinë detare) dhe ekstraktit Prosveltyl, që aktivizojnë qelizat që djegin yndyrën në indet dhjamore, për të reduktuar yndyrën e tepërt dhe për të përsosur siluetën. Favorizon hidrolizën e triglicerideve të adipociteve. Veprimi pa ndalesë i komponentit A2 Blockers ™ lufton reagimin natyror të organizmit për të frenuar këtë djegie të yndyrnave të tepërta nga elementët aktive të produktit. Në këtë mënyrë sigurohet vazhdueshmëria e efektit lipolitik të tij.

Përdorimi: Masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: Lipout, Ruscus Extract, Ivy Extract, Prosveltyl, A2 Blockers.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet