The Essentials Kit

50 

Përshkrimi

Trajtim esencial i fytyrës me produkte të domosdoshme për mirëqënien e lëkurës

Juliette Armand, bazuar në njohuritë shkencore të marra nga përvoja shumëvjeçare në fushën e estetikës dhe kujdesit të lëkurës, hartoi një kit të plotë të karakterizuar nga një kombinim i produkteve të nevojshme dhe të specializuara për kujdesin e lëkurës. Kështu, ky kit përbëhet nga produkte thelbësore të ndryshme –të cilat absolutisht duhet t’i keni me vete –

Paketa Përfshin:

✔️Sensitive Cleansing Gel 50ml: Pastrues fytyre në formë xheli, ideal për përdorim të shpeshtë në varësi të nevojave të fytyrës.

✔️Hyaluronic Acid Serum 10ml: Serum me acid hialuronik, i cili ofron hidratim të menjëhershëm, vetëm 15′ pas aplikimit.

✔️Multi Hydrating Cream 30ml: Krem fytyre me një koktej përbërësish hidratues që ofron hidratim të plotë dhe ka një teksturë veçanërisht delikate të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

✔️Cleansing Hand Gel 50ml: Xhel antibakterial që hidraton dhe pastron duart, me 70% alkool etilik dhe acid hialuronik. I jep lëkurës një ndjesi të butë dhe të këndshme.

✔️Dermabrasion Gel 2ml (tester):Xhel për eksfolijim të lëkurës me kokrriza perliti për të gjitha llojet e lëkurës. Largon qelizat e vdekura duke rinovuar dhe zbutur lëkurën.

✔️Hydrating Mask 5ml (tester):Maskë hidratuese për fytyrën, e përmirësuar me granula vitaminash për të gjitha llojet e lëkurës.

✔️ Çantë falas

Detaje

Informacion shtesë

Llojet e lëkurës

e thatë, e yndyrshme, mikse, normale