Hydration Home Therapy Kit

48 

Përshkrimi

Trajtim i plotë sistematik i fytyrës për përdorim në shtëpi.

Ofron hidratim të thellë dhe të qëndrueshëm, ndërkohë që rrit uniformitetin e lëkurës dhe ofron rigjallërim. Rekomandohet për lëkurë normale, të thatë dhe të dehidratuar.

Paketa përfshin:

✔️Sensitive Cleansing Gel 50ml:Xhel pastrues i formuluar specifikisht për lëkurën sensitive dhe për zonën rreth syve.

✔️Dermabrasion Gel 20ml:Xhel eksfoliant fytyre, me kokrriza perle, për të gjitha llojet e lëkurës.

✔️Hyaluronic Acid Serum 10ml:Serum hidratues dhe tonifikues fytyre, për të gjitha llojet e lëkurës.

✔️Hydrating Mask 20ml:Maskë fytyre e pasuruar me vitamina për të gjitha llojet e lëkurës.

✔️Multi Hydrating Cream 30ml:Krem për fytyrën, me një veprim të plotë hidratues për të gjitha llojet e lëkurës.

✔️ Çantë falas.

Detaje

Informacion shtesë

Llojet e lëkurës

dehidratuar, e thatë, normale