Purification Home Therapy Kit

Përshkrimi

Nevoja për një trajtim sistematik të plotë dhe individual të fytyrës ka frymëzuar Juliette Armand për të krijuar kompletin e kit-it të terapisë shtëpiake.

Ndihmon në balancimin e yndyrës së lëkurës dhe luftimin e sebumit të tepërt, ndërsa ofron një ndjesi qetësuese, hidratimi dhe veprim antibakterial.

-Është ideale për përdorim shtëpiak.

-Çanta dhe madhësia e produkteve e bëjnë atë partnerin tuaj më të mirë të udhëtimit ajror.

-Rekomandohet për lëkurën me akne dhe të yndyrshme.

Paketa përfshin:

✔️Clarifying Face Foam 50ml: Pastrues në formë shkume e krijuar posaçërisht për lëkurën e prirur ndaj akneve, lëkurën e yndyrshme dhe atë mikse.

✔️Clarifying Active Lotion 50ml: Pastrues tonik për lëkurën e yndyrshme dhe të prirur për akne.

✔️Clarifying Active Mask 20ml: Maskë eksfoliante, pastruese dhe qetësuese, për lëkurën e prirur për akne, të yndyrshme dhe të kombinuar.

✔️Hydra Clarifying Serum 10ml: Serum hidratues për lëkurën e prirur për akne dhe me yndyrë.

✔️Clarifying Active Cream 30ml: Krem intensiv i krijuar posaçërisht për lëkurat me probleme me aknet.

✔️ Çantë falas.

Detaje

Informacion shtesë

Llojet e lëkurës

akneike, e yndyrshme