Sensitivity Home Therapy Kit

48 

Përshkrimi

Trajtim i plotë sistematik i fytyrës për përdorim në shtëpi.

Qetëson lëkurën e irrituar dhe forcon mbrojtjen kundër irrituesve. Rekomandohet për lëkurë të irrituar, të ndjeshme, normale, të thatë, të yndyrshme dhe të dehidratuar.

Paketa përfshin:

✔️Sensitive Cleansing Gel 50ml:Xhel pastrues i formuluar specifikisht për lëkurën sensitive dhe për zonën rreth syve.

✔️Exfoliating Enzyme Gel 20ml:Xhel eksfoliant freskues që lihen në fytyrë, për lëkurë normale, të ndjeshme dhe të thatë.

✔️Vitamin B Complex Serum 10ml:Serum qetësues me kompleksin e vitaminës B, për lëkurë të irrituar dhe sensitive.

✔️Azulene Calming Mask 20ml:Maskë qetësuese dhe hidratuese, për të gjitha llojet e lëkurave.

✔️Hydra Calming Cream 30ml:Krem qetësues dhe hidratues për fytyrën, për lëkurë të ndjeshme dhe të irrituar.

✔️Çantë falas.

Detaje

Informacion shtesë

Llojet e lëkurës

dehidratuar, e thatë, e yndyrshme, normale, sensitive