Stretch Firm Cream

36 

Përshkrimi

Krem trupi tonifikues për lëkurë të rënë dhe me strija.

Veprimi: Vaji i kamomilit me Isoslim kompleks luftojnë celulitin, forcojnë indin lidhor dhe menjëherë tendosin lëkurën. Aquaderm përmban aminoacide esenciale dhe vitamina për të reduktuar humbjen interdermale të lagështisë, për të rritur hidratimin e
shtresave të sipërme të lëkurës, rregulluar balancën hidrolipidike dhe përmirësuar elasticitetin e lëkurës. Algisium C2 ka vetinë e djegies së dhjamit pasi aktivizon hidrolizën e triglicerideve, nxit prodhimin e kolagjenit dhe ndihmon në reduktimin e strijave të shkaktuara nga shtatzania ose ndryshimi i shpejtë i peshës.
Hydroxyprolisilane aktivizon fibroblastet dhe rigjeneron indet.

Përdorimi: Apliko në lëkurë dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: Chamomille Oil, Hydroxyprolisilane, Algisium C2, Cikaderm, Isoslim Complex.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet