Hydra Protect Body Oil

27 

Përshkrimi

Vaj wellnes për rigjenerim të lëkurës. E hidraton, freskon dhe ushqen atë.

Ingredientët kryesorë: Arnica Oil, St Wort’S Oil, Argan Oil, Methyl Salicylate, Vitamin E

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

100ml

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet