Sirtuin Hyaluronic Serum

33 

Përshkrimi

Serum hidratues i pasuruar me proteinën e rinisë (Sirtuin) për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Kombinon veprimin hidratues dhe tonifikues të acidit hialuronik me veprimin anti-age të sirtuin. Acidi hialuronik që përmban, krijon një film hidratues, duke zvogëluar humbjen transdermale të ujit . Ai kontribuon në integritetin strukturor të matricës ekstracelulare të lëkurës, duke formuar një rrjet të fuqishëm që suporton fibrat e kolagjenit dhe elastinës. Sirtuin konsiderohet “gjeni i jetëgjatësise” në sajë të mekanizmit të tij “self-purification”. Rekomandohet për lëkurën me shenja të hershme të plakjes dhe për mbrojtje parandaluese.

Përdorimi: Apliko disa pika në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: MMW Hyaluronic Acid 0.1%, LMW Hyaluronic Acid 0.1%, XS Hyaluronic Acid 0.1%, Sirtuin Complex 5%.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet