Chronos Therapy – Hydra Correct Serum

54 

Përshkrimi

Serum hidratues dhe antioksidues i përshtatshëm për lëkurën e maturuar dhe të lodhur.

Veprimi: Acidi hialuronik cross-linked në përmbajtje të tij ndërlidhet menjëherë me lëkurën dhe dukshëm ofron hidratim të qëndrueshëm.

Përdorimi: Apliko në lëkurë dhe masazhoje butësisht 1 deri në 2 herë në ditë.

Përbërësit kryesorë: Hyaluronate Sodium MMW, Hyaluronate Sodium LMW, Hyaluronate Sodium HMW, Hyaluronate Sodium ELMW, Hyaluronate Sodium XSMW, Acid Hyaluronic Natyror Cross-Linked, Phytosqual, A-Bisabolol, UV Filters, Vitamina.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

10mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet