Schema Body Sculpt Total Tech

45 

Përshkrimi

Xhel trupi multifunksional për dhjamin e lokalizuar, celulitin dhe lëkurën e rënë.

Përmirëson strukturën lChrysanthellum Indicum Extract, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Citric Acid, Bacillus/Soyabean
Ferment Extract, Coccoloba Uvifera Fruit Extract, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymerkurs dhe redukton pamjen e “lëkurës së portokallit”, redukton dhjamin lokal dhe rrit elasticitetin. Përforcuar me teknologjinë e “droneve kozmetike”, ofron lipolizë të targetuar.

Përdorimi: Apliko xhelin në lëkurë dhe masazhoje derisa të përthithet.

Ingredienët kryesorë: Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Centella Asiatica Leaf Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Bacillus/Soyabean Ferment Extract, Coccoloba Uvifera Fruit Extract, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet