Bath Shower Foam

18 

Përshkrimi

Locion trupi i pasuruar me aloe vera dhe panthenol, i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë lëkurën sensitive.

Veprimi: Pastron thellë, stimulon dhe revitalizon lëkurën pa shkaktuar irritim dhe thatësi.

Përdorimi: Për përdorim të përditshëm gjatë dushit.

Ingredientët kryesorë: Mild Surfactants, Aloe Vera, D-Panthenol.Locion trupi i pasuruar me aloe vera dhe panthenol, i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë lëkurën sensitive.

Veprimi: Pastron thellë, stimulon dhe revitalizon lëkurën pa shkaktuar irritim dhe thatësi.

Përdorimi: Për përdorim të përditshëm gjatë dushit.

Ingredientët kryesorë: Mild Surfactants, Aloe Vera, D-Panthenol.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

520mL

Llojet e lëkurës

sensitive, të gjitha llojet