Anticellulite System

63 

Përshkrimi

Një paketë me 10 serume enzimatike për trupat me celulit dhe dhjam lokal.

Veprimi: Trajtim intensiv i koncentruar në 20 terapi. Hyaluronidase lufton celulitin përmes një mekanizmi veprimesh enzimatike që përfshin “zhvendosjen e përqëndrimeve ujore” “depolimerizimin e mukopolisaharideve” dhe depërtimin e përbërësve të djegies së yndryrnave. ESCIN forcon muret e kapilarëve. Ekstrakti Centella promovon sintezën e kolagjenit duke ndihmuar indet për t’u fortësuar dhe bën rigjenerim të epidermës.

Përdorimi: Shtypni butonin për të bashkuar pudrën me solucionin. Tundeni mirë përpara përdorimit. Përdorni gjysmën në mëngjes, gjysmën në darkë.

Ingredientët kryesorë: Hyaluronidase 1% ,Caffeine 3%, Iododrat 1%, Sveltam 1%,Escin 0.2%, Centella Extract 2%, Cola NutExtract 2%, Ruscus Extract 2%, SalicylicAcid 1%.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

15mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet