Retinoid C Serum

41 

Përshkrimi

Serum riparues, antioksidues për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Përmirëson pamjen dhe cilësinë e lëkurës me rrudha të imëta, probleme me pigmentimin dhe njolla të errëta, duke rritur shkëlqimin e saj dhe duke rezultuar në një ton të barabartë të lëkurës. Mbron lëkurën nga stresi oksidativ. Rregullon teksturën e lëkurës dhe ofron shumë efekte, falë kombinimit potent të Retinoid HPR dhe vitaminës C.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në lëkurën e pastruar duke masazhuar derisa të përthithet.

Ingredientët kryesorë: Retinoid 1%, Acidi askorbik (Acidi 3-O-etilik askorbik), Vitamina E, Panthenol.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet