Folic Acid (B9) Serum

30 

Përshkrimi

Serum rinovues për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Acidi folik i cili rrjedh nga fermentimi bakterial (Biofermentation) ofron efekte të shumta në lëkurë. Ai stimulon metabolizmin e proteinave dhe forcon sistemin imunitar. Përmirëson dhe redukton papërsosmëritë e lëkurës
duke stimuluar rritjen qelizore, dhe ofron hidratim dhe efekt anti-histaminik. Ai mbron lëkurën nga rrezatimi UV, ndërkohë që korrigjon papërsosmëritë dhe shenjat e kohës.

Përdorimi: Apliko disa pika në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: Vitamin B9 (Folic Acid) 3%.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet