Retinoid 3% Serum

48 

Përshkrimi

Serum anaplastik, rigjallërues me përmbajtje retinoide të zgjeruar (3%) për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Përmirëson pamjen dhe cilësinë e lëkurës me rrudha të imëta, probleme me pigmentimin dhe njolla të errëta, duke rritur shkëlqimin e saj dhe duke rezultuar në një ton të barabartë të lëkurës. Mbron lëkurën nga stresi oksidativ. Rregullon teksturën e lëkurës dhe ofron shumë efekte, falë kombinimit potent të Retinoid HPR dhe vitaminës C.

Përdorimi: Konsultohuni me një estetist ose një mjek për përdorimin e produktit. Nuk ka veprim fototoksik dhe mund të përdoret gjatë gjithë ditës.

Ingredientët kryesorë: Retinoid 3%, Vitaminë A, Vitaminë E, Soja Oil, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Vitaminë C- Ascorbyl Isostearate (Multi Oil Vitace).

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet