Forte C 12%

27 

Përshkrimi

Serum me vitaminë C të pastër, për të
gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Vitamin C e pastër në formë pluhuri (L-ascorbic acid) krijon serumin me përqëndrim 12% (sol.) përpara përdorimit të parë. Vitamina C ka një rang të gjerë veprimesh. Sipas studimeve klinike ajo shërben si antioksidant, hidratant, tonifikon lëkurën dhe e rigjeneron atë. Gjithashtu ka dhe veti zbardhuese. Hidraton dhe e rigjallëron lëkurën duke e përmirësuar pamjen, tonalitetin dhe cilësinë e saj.

Përdorimi: Shtyp valvulën për të liruar pluhurin në tretësirë dhe shkunde mirë derisa të jetë tretur plotësisht. Apliko disa pika në lëkurë të pastër duke masazhuar derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: L-Ascorbic Acid 12%,A-Bisabolol, Aloe Vera.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

10mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet