Pre Sun Hydra Protecting Gel

28 

Përshkrimi

Xhel hidratues për fytyrën, i cili ofron mbrojtje para ekspozimit diellor, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Hidraton dhe mbron lëkurën, si dhe përmirëson proçesin natyral të mbrojtjes së lëkurës nga dielli.

Përdorimi: Aplikoje në një fytyrë të pastër me masazh të lehtë dhe lëre të përthithet për disa minuta. Vazhdo me aplikimin e produktit me filtër mbrojtës ndaj diellit.

Ingredientët kryesorë: Kelifluo, Helioguard, Lycosol, Acid Hyaluronic MMW, Drieline, Pentavitin, Provital D3, Melanobronze, D Panthenol.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

55mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet