Face Velvet SPF 50+

27 

Përshkrimi

Krem fytyre për mbrojtje të lartë ndaj rrezatimit, me teksturë velvet, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ajo ofron mbrojtje maksimale kundër rrezatimit UVA (nxitës i plakjes) dhe UVB (nxitës i djegies së lëkurës). I përforcuar me Ω3, Ω6 dhe vitaminë E, mbron lëkurën nga stresi oksidativ dhe photo-plakja.

Përdorimi: Aplikoni në lëkurën 15 ‘para ekspozimit të diellit. Përsëriteni në varësi të kohëzgjatjes së ekspozimit tuaj në diell. Shumë rezistent ndaj ujit.

Përbërësit kryesorë: Elastomer, Vitaminë E, Vaj Omega Omega, Avobenzone, Octisalate, Octocrylene, Tinosorb S.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

55mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet