Face&Body Cream SPF10

25 

Përshkrimi

Krem mbrojtës ndaj diellit për fytyrë dhe trup, lehtësisht i absorbueshëm, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ofron mbrojtje nga një spektër i gjerë rrezatimi UVA, UVB, IR (infrared) dhe HEV (drita e dukshme). I përforcuar me elemente specifike, ai përmirëson procesin natyral të nxirjes dhe përforcon mekanizmat mbrojtës të lëkurës kundrejt diellit.

Përdorimi: Aplikoje në lëkurë 15′ përpara ekspozimit në diell. Përsërite në varësi të kohëzgjatjes së ekspozimit. Rezistent ndaj ujit.

Ingredientët kryesorë: Venuceane, Zymo-Tan Complex, Oligoidyne Complex, Aloe Vera, Malo Noce, Shea Butter, Vitamin E, Antaron, Arginine, Tinosorb S, Octocrylene, Avobenzone, Octinoxate.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet