Body Fluid Spray SPF 30

28 

Përshkrimi

Body fluid në formë sprajti për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ofron një spektër të gjerë mbrojtjeje nga rrezatimi UVA, UVB dhe IR (infrared). I përforcuar me antioksidantë specifikë, mbron lëkurën nga stresi oksidativ dhe photo-aging. Një produkt për përdorim të përditshëm dhe të thjeshtë.

Përdorimi: Apliko në lëkurë 15′ përpara ekspozimit në diell. Përsërite aplikimin sipas kohës dhe kohëzgjatjes së ekspozimit. Rezistent ndaj ujit.

Ingredientët kryesorë: EUK-134, Venuceane, Vitamina E, Octocrylene, Ensulizole, Avobenzone.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet