Face Gel SPF 30

26 

Përshkrimi

Mbrojtës nga rrezatimi fytyre, oil-free me teksturë xhel me ngjyrë të lehtë unifikuese e tonit të lëkurës, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ofron një spektër të gjerë të mbrojtjeje nga rrezatimi UVA, UVB dhe IR (infrared). I përforcuar me përbërës me efekt qetësues dhe antioksidues, lehtëson lëkurën nga irritimet dhe e mbron atë nga stresi oksidativ dhe photo-aging.

Përdorimi: Apliko në lëkurën 15 ‘ para ekspozimit në diell. Përsërite në varësi të kohëzgjatjes së ekspozimit në diell. Rezistent ndaj ujit.

Ingredientët kryesorë: EUK 134, Venuceane, Helioguard, Antaron, Panthenol, Aloe Vera, Tinosorb S, Octocrylene, Octinoxate, Tinosorb M, TiO2, ZnO2.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

55mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet