Post Depil Cream

24 

Përshkrimi

Krem kundër acarimit të shkaktuar nga depilimi.

Krem qetësues me shumë veprime, për t’u përdorur pas heqjes së qimeve në fytyrë dhe trup. Zbut dhe qetëson lëkurën nga irritimi. Përdorimi i tij i rregullt pas trajtimit të heqjes së qimeve, ngadalëson rritjen e qimeve në vazhdim. Rekomandohet për të gjitha metodat e depilimit. Në rast të përdorimit të dyllit për depilim, mund të heqë dhe mbetjet e tyre.

Përdorimi: Pas depilimit, aplikoje dhe masazhoje lehtë derisa të përthithet.

Ingredientët kryesorë: Kelisoft (Chelidonine) 3%, Kompleksi Ac Hfci Af (Lactobacillus / Filtrate frutash, kakao & dekapeptid-1) 2%

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL