Hand Care Cream

15 

Përshkrimi

Një krem ushqyes, hidratues dhe mbrojtës i përshtatshëm për lëkurë të thatë.

Veprimi: Krem për duart dhe thonjtë me një konsistencë jo të yndyrshme, të pasur me përbërës aktivë si acid mandelik, vitaminë E, panthenol dhe aloe vera, që trajtojnë tharjen e lëkurës. Përmban filtër mbrojtës kundrejt rrezatimit UV për të parandaluar pigmentimin e lëkurës. Ai menjëherë rregullon balancën e lagështisë së lëkurës, ndërsa ushqen dhe e mbron atë fuqishëm nga thatësia dhe irritimi.

Përdorimi: Masazhoje lehtë në të dy duart, pasi janë larë ato.

Ingredientët kryesorë: Mandelic Acid, Niacinamide, UV Filter, Vitamin E, Allantoin, Panthenol, Aloe Vera.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

dehidratuar, e thatë, të gjitha llojet