Oxygen Foaming Mask

32 

Përshkrimi

Maskë oksigjenuese, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Menjëherë rigjeneron lëkurën duke ofruar tonifikim, freski dhe gjallëri. Një maskë që transferon oksigjenin e lirë të ajrit në lëkurë. Kur maska (në formë xhel) vjen në kontakt me lëkurën, komponenti Gransil (një rrjet elastomerik që përmban) lidh oksigjenin nga atmosfera në lëkurë dhe krijohet një shkumë. Indet e lëkurës oksigjenohet dhe mekanizmi mbrojtës i lëkurës rritet, në mënyrë që të luftohen faktorët e dëmshëm mjedisorë dhe radikalët e lirë. Oksigjenimi i lëkurës sjell revitalizim dhe shkëlqim, zvogëlon eritemën dhe rregullon yndyrën e tepërt.

Përdorimi: Apliko xhelin në lëkurë të pastër dhe lëre atë derisa të bëhet shkumë. Hiqe butësisht me pambuk.

Ingredientët kryesorë: Gransil.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

30mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet