Azulene Calming Mask

22 

Përshkrimi

Maskë qetësuese dhe hidratuese, për të gjitha llojet e lëkurave.

Veprimi: Ajo hidraton dhe zbut lëkurën nga irritimet. Ideale për lëkurë të ndjeshme dhe të irrituar. Kjo maskë balte, e zgjeruar me kamomil të specializuar, ekstrakt aloe dhe panthenol, lehtëson lëkurën e ndjeshme dhe të irrituar, duke rikthyer ekuilibrin natyror dhe mbrojtjen. Ajo hidraton dhe shëron mikro-dëmtime, duke ndihmuar lëkurën të reduktojnë inflamacionin. Lipopeptidi Calmosensine, element përbërës i maskës, ndihmon në ruajtjen e pamjes rinore të lëkurës.

Përdorimi: Apliko një shtresë të trashë, lejoje të thahet dhe hiqe me ujë.

Ingredintët kryesorë: Azulene, A-Bisabolol, Panthenol, Aloe Vera, Calmosensine, Allantoin, Kaolin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

sensitive, të gjitha llojet