Opsis – Eye Brightening Gel

42 

Përshkrimi

Xhel për kujdesin e lëkurës së zonës përreth syve.

Veprimi: Hidraton dhe përmirëson pamjen e lëkurës rrathë të zinj dhe enjtje, duke siguruar shkëlqim dhe ton të njëtrajtshëm.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël rreth syve (jo në qepallë) dhe masazho butësisht derisa të përthithet.

Ingredientët kryesorë: A-G Hesperidin, Salcool Multisal, Eyeseryl, Aldavine, Ekstrakt Indicum Chrysanthellum, Ekstrakt Aesculus Hippocastanum Seed, Bio-Placenta, A-Bisabolol.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

10mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet