Hydrating Mask

22 

Përshkrimi

Maske fytyrë e pasuruar me vitamina për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ajo menjëherë hidraton lëkurën dhe përforcon strukturën dhe sistemet e saj mbrojtëse. Mekanizmi bazohet në përbërësit që aktivizojnë dhe hidratojnë qelizat. Sinergjia e acidit hialuronik, Filagrinol dhe vitaminat A dhe E (UNISPHERES) hidraton lëkurën dhe përmirëson barrierën e saj, duke forcuar dhe rritur në këtë mënyrë elasticitetin. Qelizat epidermale mbrohen nga thatësia, ndërsa lagështia e lëkurës dhe barriera lipidike stabilizohen. Ideale për lëkurën e thatë dhe të dehidratuar.

Përdorimi: Apliko një shtresë të trashë. Pasi të jetë tharë pjesërisht, masazho dhe hiqe me ujë.

Ingredientët kryesore: Filagrinol, Allantoin, MMW Hyaluronic Acid, Unispheres (Vitamin A-E), Kaolin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

dehidratuar, e thatë, të gjitha llojet