Micellar Cleansing Foam

17 

Përshkrimi

Pastrues fytyre në formë shkume, me mikrosfera vajore (micelles) për të gjitha llojet e lëkurës, madje dhe atë sensitive.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Veprimi: Molekulat e vogla vajore dhe pastruesit e butë surfactant që përmban, heqin makeupin, papastërtitë dhe yndyrën e tepërt nga fytyra dhe zona e syve, pa shkaktuar irritim apo tharje. Pasuruar me aloe vera, pastron lëkurën duke mirëmbajtur balancën e saj hidrolipidike.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Përdorimi: Apliko shkumën në të gjithë fytyrën në mënyrë rrethore dhe hiqe me pambuk të lagur.

Ingredientët kryesorë: Blend Oils (Micelles), Mild Surfactants, Aloe Vera.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

230mL

Llojet e lëkurës

sensitive, të gjitha llojet