Cleansing Face Foam

20 

Përshkrimi

Pastrues fytyre në formë shkume për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Shkrumë e cila përmban ingredientë pastrues, e pasuruar me ekstrakte kastraveci, që pastrojnë në thellësi dhe përmirësojnë teksturën dhe tonin e lëkurës. Largon papastërtitë dhe make up-in duke reduktuar yndyrën e tepërt. Rigjallëron dhe tërheq lëkurën pa shkaktuar irritim dhe tharje.

Përdorimi: Aplikoje shkumën në fytyrë në mënyrë rrethore dhe hiqe me një pambuk të lagur ose me ujë.

Ingreditetët kryesorë: Mild Surfactants, Cucumber Extract.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

230mL

Llojet e lëkurës

normale, të gjitha llojet