Cleansing Tonic Lotion

13 

Përshkrimi

Tonik pastrues pa alkool dhe surfaktantë, për lëkurë normale, të thatë, mikse dhe sensitive.

Veprimi: Heq papastërtitë dhe yndyrën e tepërt nga lëkura, duke e rigjallëruar atë pa shkaktuar tharje apo irritim.
Përmban ekstrakt lime, kamomili dhe vitaminë F, të cilat rigjallërojnë e hidratojnë lëkurën, si dhe reduktojnë dukjen e poreve.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në fytyrë duke përdorur pambuk.

Ingredientët kryesorë: Vitamin F (Linoleic Acid, Linolenic Acid), Chamomille Extract, Tiglio Extract.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

210mL

Llojet e lëkurës

e thatë, mikse, normale, sensitive