Cleasing Hand Gel

Përshkrimi

Xhel dezinfektant i cili bën të mundur mbrojtjen antimikrobiale të duarve.

Veprimi: Ky produkt i përgjigjet nevojave higjenike dhe sigurisë së nevojshme ndaj mikroorganizmave bakterialë dhe viralë (përfshirë Coronaviruset), duke përmbajtur 70% Alkool Etilik për mbrojtje të menjëhershme.

Ai gjithashtu përmban Acid Hyaluronic i cili hidraton lëkurën, lë ndjesi butësie në duar dhe parandalon tharjen e tyre si pasojë e dezinfektimit të shpeshtë.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël dhe fërkoni duart në gjithë sipërfaqen e tyre derisa xheli të absorbohet.

Kundërindikacione: Duhet të përdoret larg zjarrit dhe të shmanget kontakti i syve me këtë produkt.

Ingredientët kryesorë: Hyaluronic Acid, Ujë, Denat alkooli,Butanediol glikol, Peg-8(Polietileni glikoli), Hidroksidi i natriumit ,Akrilatet/ C10-30 Krospolimeri Akrilat Alkil, Sodium Hyaluronate, Parfum.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

120ml

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet