Almond Exfoliating Cream

27 

Përshkrimi

Një krem trupi në formë eksfolianti me kokrriza bajameje për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Heq dinamikisht qelizat e vdekura të lëkurës pa shkaktuar thatësi, duke e lënë lëkurën të qetë dhe plotësisht të freskët.

Përdorimi: Masazhoje derisa të jetë absorbuar tërësisht nga lëkura dhe shpëlaje që të largosh kokrrizat.

Ingredientët kryesorë: Almond Shells Granules,Kaolin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet