Lipofikya Gel

22 

Përshkrimi

Xhel trupi me alga, me aromë të këndshme, kundër celuitit dhe dhjamit lokal.

Veprimi: Përmirëson celulitin në lëkurë dhe rrit uniformitetin e saj duke e lënë atë të butë dhe të tërhequr. Ai kombinon Fucus Versiculosus, algë të pasur me trace elements (të tilla si jod, Fe, Zn) dhe aminoacide.
I pasuruar me iodinë kompleks (Iododrat), me spirulina dhe ekstrakte ruskus, nxit mikroqarkulimin, aktivizon metabolizmin e qelizave dhe luan një rol të madh në detoksifikimin, djegien e yndyrës dhe proçesin e eliminimit të triglicerideve të trupit. Xheli absorbohet me lehtësi dhe ka një erë të këndshme menteje.

Përdorimi: Masazhoje derisa të jetë absorbuar dhe mos e hiq. Për të përmirësuar efektin e tij, masazho fillimisht Thermoslim gel dhe pastaj Lipofykia Gel deri në absorbim.

Ingredientët kryesorë: Fucus Vesiculosus Extract, Spirulina Extract, Ruscus Extract, Iododrat, Thalaton.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet