Cryolift Gel

30 

Përshkrimi

Një xhel i avancuar trupi për lëkurën e relaksuar, të rënë, i cili shkakton ndjesi intensive të ftohjes.

Veprimi: Produkt Cryotherapy për rezultate të dukshme tonifikuese. Përmban alga deti dhe Mentol, që prodhojnë një ndjesi të fortë ftohjeje në zonën e aplikimit. Gjithashtu ka veti antiseptike dhe anti-inflamatore. Përmirëson ndjeshëm elasticitetin e lëkurës, rrit konsistencën dhe uniformitetin e saj.
Rekomandohet të përdoret gjatë programeve të humbjes së peshës trupore.

Përdorimi: Apliko xhelin në lëkurë dhe masazhoje derisa të jetë absorbuar. Për rezultate më intensive, aplikoje xhelin në lëkurë dhe lehtësisht masazhoje derisa të absorbohet, mbështille me garzë të lagur dhe lëre për 15 ‘.

Ingredientet kryesore: Menthol, Prosveltyl.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

e maturuar, të gjitha llojet