Repairing Mask

28 

Përshkrimi

Maskë rigjeneruese për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Rigjeneron lëkurën dhe forcon
funksionet natyrore të saj. Një maskë që riparon papërsosmëritë e lëkurës e dëmtimet, dhe e tendos atë. Kompleksi aminoacid dhe adenozinë që përmban, punon direkt në ADN dhe shfuqizon dëmet e shkaktuara nga rrezatimi UV si dhe lufton skuqjen. Bioplacenta, një komponent biokimik (Biofermentation), stimulon rritjen e qelizave dhe sintezën e kolagjenit, i cili ndihmon në shërimin e plagëve dhe përmirëson elasticitetin e lëkurës. Maska është zgjeruar gjithashtu me kolagjen detar, elastin dhe Dermonectin, të cilat janë përbërësit që ndihmojnë lëkurën që të rimarrë “energjinë” e humbur, butësinë dhe qëndrueshmërinë.

Përdorimi: Aplikoje, lejoje të thahet pjesërisht, masazhoje dhe hiqe me ujë.

Ingredientët kryesorë: Bioplacenta, Dermonectin,Marine Collagen , Tyrosine, Proline,Vegetable Protein, Adenosine, Allantoin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet