Hydra Repairing Serum

32 

Përshkrimi

Serum hidratues, riparues për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Një serum që përmban bakter Bifidus dhe proteina të qumështit. Stimulon sistemin enzimatik të lëkurës dhe është në gjendje të identifikojë dhe riparojë dëmet e ADN-së në qelizat e lëkurës. I fuqizuar me Ceramides 3B (biofermentim) ndihmon në rregullimin e lipideve të stratum corneum dhe forcon barrierën e lëkurës duke rritur kapacitetet rigjeneruese të saj. Hidraton dhe përmirëson teksturën e lëkurës. Rekomandohet për shenjat e hershme të plakjes dhe për mbrojtje parandaluese.

Përdorimi: Apliko disa pika në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: Bifidus (Repair Complex)1 0% , Lac tokine (Milk Peptide) 5% ,Ceramide 3B

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet