Ceramide Serum

39 

Përshkrimi

Serum hidratues për lëkurë të dehidratuar dhe të lodhur.
Hidraton dhe mbron barrierën e lëkurës. Njëkohësisht, përmirëson papërsosmëritë dhe rrudhat, si dhe strukturën e lëkurës.

Veprimi: Një serum që përmban ceramide që rezultojnë nga fermentimi bakterial. Ceramidet kontribuojnë në rregullimin dhe strukturën e shtresave lipidike të stratus corneum, çka është çelësi i formimit të barrierës së lëkurës, duke e mbrojtur atë nga faktorët ekzogjenë. Ato hidratojnë dhe rinovojnë lëkurën dhe përmirësojnë elasticitetin e saj.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të përthithet.

Ingredientët kryesorë: Ceramide 3B 3%

Detaje

Informacion shtesë

Llojet e lëkurës

dehidratuar, e maturuar, e thatë, mikse, normale

Paketimi

20mL